2024 pris för resor 2025! Visa resor.

Om oss

Authentic Scandinavia är en online researrangör som startades i Oslo år 2007. Vi tillhör den större resegrossisten Haman Group och har därmed över 50 års erfarenhet av att skapa och arrangera resor i Norden.

Vi som jobbar här är resespecialister då vi endast säljer det vi själva kan bra. Vårt mål är att alltid ge dig som resenärer professionell och personlig service och att hjälpa till att skapa din drömsemester i Norden.


Sedan vår uppstart har vi erbjudit resor i Norden till den engelsk- och tysktalande marknaden. Vi har allteftersom fått fler förfrågningar från våra grannländer Danmark och Sverige, och idag är vi glada att kunna erbjuda ett urval av våra resor även på danska och svenska.

Varför boka med oss

I en föränderlig värld är det viktigt att tänka på säkerhet, kvalitet och utmärkt service. Läs mer här om fördelarna med att boka med oss.

Kontakta oss

Authentic Scandinavia AS
Adress: Økernveien 94, N-0579 Oslo, Norge
Telefon: +47 22 94 13 70
Epost: info@authentic-scandinavia.com
Organisations nummer: 992 207 922


Våra kontorstider är måndag till fredag mellan kl 9 och 17. Ring oss gärna under våra kontorstider eller skicka en e-post, vi svarar inom 24 timmar måndag-fredag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av våra specialerbjudanden, personliga rekommendationer, restips och inspiration först. Bli medlem och motta vårt nyhetsbrev.

Vårt team

Trude Sivertsen - Director of Sales and Operation

Trude är själen och hjärtat i Authentic Scandinavia. Hon har byggt upp företaget från första början och gjorde Authentic Scandinavia till sin baby nr 1.

Lisa Jörgensen Cooke - Produktchef

Lisa är från Göteborg och har jobbat i resebranschen sedan 2004. Hon älskar att resa och att dela med sig av sin kunskap om Skandinavien.

Victoria Kristiansen - Senior Resespecialist

Victoria började på Authentic Scandinavia 2014. Det är väldigt viktigt för henne att våra kunder får en oförglömlig upplevelse när de väljer Skandinavien som sin resedestination.

Patrick Jahoda - Sales & Operations Consultant

Patrick kommer från Wien i Österrike och flyttade till Oslo i december 2022. Han älskar att resa runt i Skandinavien och kombinerar gärna resor med konstmuseer och konserter.

Nicole Riedel - Sales & Operations Consultant

Nicole växte upp i Förenade Arabemiraten men har på senare år även bott i ytterligare sex länder. Hon älskar att resa och hoppas kunna visa alla vilken vacker del av världen Skandinavien är!

Marine Dedieu - Jr. Sales & Operations Consultant

Marine kommer från Frankrike och kom till Norge för att avsluta sina studier 2022.  Hennes passion är friluftsliv och spektakulära vyer. Hon blev förälskad i Norge och bestämde sig för att stanna.

Elin Arbin - Sales & Operations Consultant

Elin kommer ursprungligen från Minnesota, USA - en plats med ett starkt skandinaviskt arv. Hon älskar Skandinaviens distinkta årstider och kanelbullar.

Linda Kjosås - Sales & Operations Consultant

Linda kommer ursprungligen från Bergen i Norge. Hon har en lång och varierad bakgrund inom resebranschen, hon ser nu fram emot att få jobba med inkommande turism.

Martina Miracapillo - Sales & Operations Consultant

Martina kommer från södra Italien, men hon älskar Norge med dess magiska snölandskap. Efter avslutade studier flyttade hon till Oslo, där hon började arbeta på Haman Group år 2022

Lea Bölke - Sales & Operations Consultant

Lea kommer från Tyskland och flyttade till Norge år 2022 för sina studier. Sedan dess har hon blivit mer och mer förälskad i den vackra naturen och den skandinaviska livsstilen.

Natacha Müller - Social Media Marketing

Natacha kommer ursprungligen från Schweiz och flyttade till Oslo i november 2019 efter att ha blivit förälskad i Skandinavien. Hon älskar att resa, läsa och har en passion för allt kreativt.

Anette Karlsson - VD Haman Group

Som VD på Haman Group har Anette inte ett typiskt 9-5 jobb men hon älskar det hon gör! Anette är den som gjorde drömmen om Authentic Scandinavia möjlig.

Orijana Biberovic - Ekonomichef Haman Group

Orijana växte upp i Bosnien och Hercegovina, hon kom till Norge 1994. Orijana har ansvarat för Haman Groups ekonomi sedan 2011 och 2013 blev hon chef för hela ekonomiavdelningen.

Zana Malisevskaja - Inköpschef Haman Group

Zana är uppvuxen i Litauen, hon flyttade till Sverige 2011 för att studera turism. Hon började arbeta på Haman Group 2017. Zana ansvarar för all kontraktering med våra leverantörer.