2024 pris för resor 2025! Visa resor.

Varför boka med oss

Resor skapade av lokala resespecialister

Vi är lyckligt lottade i att vi har ett entusiastiskt, professionellt team med lång erfarenhet av att skapa resor i Skandinavien och till de andra nordiska länderna. Vi är en del av resegrossisten Haman Group, vars närvaro i den skandinaviska resenäringen går så långt tillbaka som till 1964. Vi har gedigna samarbeten med våra leverantörer, konkurrenskraftiga avtalspriser, utmärkta destinationskunskaper och vi gör kontinuerliga kvalitetskontroller. Allt detta bidrar till att vi kan hjälpa dig med att skapa din drömsemester i Skandinavien.

Bra Resegaranti 

Authentic Scandinavia har sitt huvudkontor i Oslo och är därmed medlem i Norska Reisegarantifondet. Om resan du har bokat blir inställd eller avbruten på grund av den osannolika anledningen att Authentic Scandinavia blir insolvent kan du kontakta den Norska Resegarantifonden för återbetalning av de arrangemang du bokat genom oss.

Kundservice främst

Från första kontakt till dess du kommer hem från din resa bokad via Authentic Scandinavia kommer vårt team av specialister att ha dig, vår kund, i fokus. Vi ger gärna tips och goda råd och ser till så att du har svar på alla dina frågor före, under och efter resan. Under kontorstid svarar vi alltid samma dag och utanför kontorstid är vi tillgängliga via Haman Groups jourtelefon som besvaras dygnet runt.

Utmärkta referenser

Vi älskar att höra om våra kunders reseupplevelser. Våra kunders återkoppling är, och har alltid varit, vårt bästa sätt att kunna förbättra oss. Dessutom får vi en möjlighet att ta del av våra resenärers äventyr. För att se vad tidigare kunder har att säga om oss se gärna TripAdvisor och Facebook. Vi är mycket stolta över att ha mottagit ”TripAdvisor Certificate of Excellence 2019” och ”Travelers Choice award 2020”.

Säker och enkel bokning online

Vår hemsida är designad så att den ska vara enkel att använda, planera och boka din drömsemester. Om det är något som du inte hittar, eller om du behöver tips och information så är du alltid välkommen att höra av dig till en av våra resespecialister. Hemsidan är användarsäker och innehar ett https:// säkerhetscertifikat som garanterar att din personliga information är säker. Vi erbjuder även säker betalning med kreditkort / VISA och Mastercard.

Flexibla resplaner

Vi erbjuder ett stort utbud av resor med flexibla resplaner – välj mellan olika hotellkategorier, startplatser och lägg till valfria upplevelser. Du kan även lägga till extranätter och kombinera olika resor.

Detaljerad resplan

Vi förser alltid våra resenärer med en detaljerad resplan innan avresa. Du får bland annat information om hur man tar sig från flygplatsen till hotellet, från hotellet till tågstationen, färjeterminalen osv. Vi förser er också med information om hur man byter från ett transportmedel till ett annat under resans gång (från tåg till båt till buss osv.) Vi ser helt enkelt till att din resa går så smidigt som möjligt.

 

Utforska vårt utbud av guidade resor och resor på egen hand →

 

Till Reseinformation →

Team

Trude Sivertsen - Director of Sales and Operation

Trude är själen och hjärtat i Authentic Scandinavia. Hon har byggt upp företaget från första början och gjorde Authentic Scandinavia till sin baby nr 1.

Lisa Jörgensen Cooke - Produktchef

Lisa är från Göteborg och har jobbat i resebranschen sedan 2004. Hon älskar att resa och att dela med sig av sin kunskap om Skandinavien.

Victoria Kristiansen - Senior Resespecialist

Victoria började på Authentic Scandinavia 2014. Det är väldigt viktigt för henne att våra kunder får en oförglömlig upplevelse när de väljer Skandinavien som sin resedestination.

Patrick Jahoda - Sales & Operations Consultant

Patrick kommer från Wien i Österrike och flyttade till Oslo i december 2022. Han älskar att resa runt i Skandinavien och kombinerar gärna resor med konstmuseer och konserter.

Nicole Riedel - Sales & Operations Consultant

Nicole växte upp i Förenade Arabemiraten men har på senare år även bott i ytterligare sex länder. Hon älskar att resa och hoppas kunna visa alla vilken vacker del av världen Skandinavien är!

Marine Dedieu - Jr. Sales & Operations Consultant

Marine kommer från Frankrike och kom till Norge för att avsluta sina studier 2022.  Hennes passion är friluftsliv och spektakulära vyer. Hon blev förälskad i Norge och bestämde sig för att stanna.

Elin Arbin - Sales & Operations Consultant

Elin kommer ursprungligen från Minnesota, USA - en plats med ett starkt skandinaviskt arv. Hon älskar Skandinaviens distinkta årstider och kanelbullar.

Linda Kjosås - Sales & Operations Consultant

Linda kommer ursprungligen från Bergen i Norge. Hon har en lång och varierad bakgrund inom resebranschen, hon ser nu fram emot att få jobba med inkommande turism.

Martina Miracapillo - Sales & Operations Consultant

Martina kommer från södra Italien, men hon älskar Norge med dess magiska snölandskap. Efter avslutade studier flyttade hon till Oslo, där hon började arbeta på Haman Group år 2022

Lea Bölke - Sales & Operations Consultant

Lea kommer från Tyskland och flyttade till Norge år 2022 för sina studier. Sedan dess har hon blivit mer och mer förälskad i den vackra naturen och den skandinaviska livsstilen.

Natacha Müller - Social Media Marketing

Natacha kommer ursprungligen från Schweiz och flyttade till Oslo i november 2019 efter att ha blivit förälskad i Skandinavien. Hon älskar att resa, läsa och har en passion för allt kreativt.

Anette Karlsson - VD Haman Group

Som VD på Haman Group har Anette inte ett typiskt 9-5 jobb men hon älskar det hon gör! Anette är den som gjorde drömmen om Authentic Scandinavia möjlig.

Orijana Biberovic - Ekonomichef Haman Group

Orijana växte upp i Bosnien och Hercegovina, hon kom till Norge 1994. Orijana har ansvarat för Haman Groups ekonomi sedan 2011 och 2013 blev hon chef för hela ekonomiavdelningen.

Zana Malisevskaja - Inköpschef Haman Group

Zana är uppvuxen i Litauen, hon flyttade till Sverige 2011 för att studera turism. Hon började arbeta på Haman Group 2017. Zana ansvarar för all kontraktering med våra leverantörer.