Bokning och betalning

Bokningsförfrågan

Alla bokningar är på förfrågan och du får därmed ingen omedelbar bokningsbekräftelse. Vi rekommenderar att ni väntar med att boka flyg till ni har mottagit den skriftliga bokningsbekräftelsen. 

Barnrabatt

På majoriteten av våra resor erbjuds 50% barnrabatt för barn upp till 12-15 år, när 1-2 barn delar ett rum med två fullbetalande resenärer. Oftast är det ingen avgift för spädbarn under 2 år som sover i sina föräldrars säng. Spjälsäng kan ibland läggas till mot en avgift på SEK 200 per natt.  
Barnpolicy och barnpris visas i bokningsprocessen för vardera resa.  

Lägga till extranätter och aktiviteter

Du kan enkelt lägga till extranätter och aktiviteter i steg 2 av bokningsprocessen på vår hemsida. Om du föredrar att vänta så är det också möjligt att lägga till extranätter före eller efter resan samt aktiviteter fram till och med förfallodatum för din slutbetalning. Skicka en e-post till info@authentic-scandinavia.com eller logga in på Min Bokning. Här kan du hantera din bokning och lägga till extranätter fram till dess att slutbetalningen är gjord. 

Vänligen bemärk att om du vill lägga till extranätter och aktiviteter där det krävs övernattning mitt i resan, efter det att din resa har bekräftats, så tas det ut en ombokningsavgift på SEK 400. Ombokningsavgiften tas också ut om du gör ändringar efter att du har mottagit dina resehandlingar. 

Bokningsbekräftelse

Vi skickar en skriftlig bokningsbekräftelse till din angivna e-postadress så fort som alla inkluderade arrangemang har bekräftats med våra leverantörer. Vår skriftliga bokningsbekräftelse skickas vanligtvis inom 48 timmar från dess att vi mottar din förfrågan (måndag-fredag).

Betalning

10% av resans totala pris, eller minimum SEK 1000 per person, betalas vid bokningstillfället (anmälningsavgift). Slutbetalning skall vara inbetald senast 65 dagar före avresa.

Full betalning krävs vid bokningstillfället för alla bokningar med resdatum inom 65 dagar.  

Betalningen kommer att reserveras på ditt betalkort vid bokningstillfället, men kommer inte att dras från ditt kort förrän bokningen är bekräftad av oss. Om vi mot förmodan inte kan bekräfta din bokning på grund av platsbrist, och om våra rekommenderade alternativ inte godtas, så kommer det reserverade beloppet att återgå till ditt betalkort. 

Vänligen bemärk att våra resor och aktiviteter betalas i svenska kronor (SEK), norska kroner (NOK) eller EUR och de inkluderar skatter och moms. Din bank använder sin egna valutakurs då betalingen görs (inte när den reserveras). 

Vi hänvisar till våra Resevillkor för gällande avbokningssregler.  

Betalningsalternativ

Vi erbjuder säker online kortbetalning; anmälningsavgiften på 10% samt full betalning för sista-minuten bokningar måste betalas med betalkort. Vi accepterar VISA och MasterCard. 
Slutbetalning är möjlig att göra med betalkort eller banktransfer. 

Betalningsproblem online

Om din betalning nekas kontakta din bank för att säkerställa att ditt kort är öppet för transaktioner i Norge (ibland kan betalkort vara blockerade för utländska transaktioner för att undvika bedrägeri) samt att beloppet inte överstiger köpgränsen på ditt kort. 

Resedokument

Resedokumenten skickas med e-post efter att slutbetalning har mottagits. Dokumenten skickas cirka en månad före avresa.

 

Läs mer om våra Resevillkor →

 

Till Reseinformation →