Forsränning i Voss

Följ med på en spännande forsränningsupplevelse! På denna 2 timmar långa forsränningstur kommer ni att bli blöta, ni måste paddla, ni kanske faller i vattnet, båten kanske kantrar men ni är garanterade en upplevelse som ni sent kommer att glömma!

Voss Rafting Centre upprätthåller de högsta kraven för er säkerhet och garanterar en spännande tur. Deras mål är att ta er med på ett äventyr, med professionella och säkra instruktioner. Floder är klassade efter svårighetsgrad vad gäller navigering och risk (högsta graden är 6).

Flodens eller forsens klass beror på vattennivån vid dagens tidpunkt och kan variera från dag till dag, lägre grad vid lugna vatten och högre vid snabbt rinnande högt vatten. Den här forsränningsturen tar er med på forsar med grad 3 - 4. Under våren och tidig sommar är det normalt mer vatten i floden.

Efter forsränningsturen återvänder ni till centret. Här kan ni köpa förfriskningar i baren och titta igenom foton (ibland också videos) från er tur. Innan ni återvänder till hotellet / till Voss blir ni serverade en måltid på hemmagjord soppa eller gryta som serveras med bröd.

Tillgänglig:

Dagligen från maj till oktober (datum kan variera på grund av vattennivåerna).

Avgång:

Kl. 10.00 eller kl. 15.00.

Tidslängd:

4 timmar (med cirka 2 timmar på vattnet).

Barnrabatt:

Den här aktiviteten är inte lämplig för barn under 15 år.

Inkluderat:

Lunch, transfer och utrustning (våtdräkt, skor, jacka, flytväst och hjälm).

Speciella villkor:

Man behöver normal kondition för att medverka, vara simkunnig och nykter. Om man har hälsoproblem ex. astma, epilepsi, hjärtproblematik eller liknande ber vi er att kontakta oss för ytterligare information.

Om turen blir inställd på grund av för få deltagare kommer ni att få full återbetalning.

Vänligen notera:

Ni kan också följa med på denna forsränningsupplevelse direkt efter ankomsten till Voss (meddela oss om ni föredrar detta).

Ta med baddräkt/byxor, handduk för duschen, varma underställ.

Väderberoende: Inga, så länge det finns vatten i floden.