Paddla kajak & BBQ i Gudvangen

Följ med på ett kajakäventyr i Gudvangen och upptäck den UNESCO-skyddade Nærøyfjorden, en vacker sidoarm till Sognefjorden. Njut av en utsökt grilllunch i vackra fjordomgivningar.

Nærøyfjorden är den smalaste fjordkanalen i Europa och har fått en plats på UNESCO:s Världsarvslista. Dagens utflykt börjar i Gudvangen, ni får all nödvändig utrustning och en kort introduktion av guiden.

De flesta kajaker är för 2 personer, men du kan ha din egen om du föredrar. Ni tränar lite på vattnet innan ni ger er i väg. Tillsammans med guiden paddlar ni till platser som endast är tillgängliga med kajak. Njut av det vackra världsarvsområdet, naturen och lugnet i landskapet med ni paddlar på den lugna fjorden. Ungefär halvvägs in på utflykten går ni iland för att grilla kött och korv som avnjuts med en sallad. Efter lunch återvänder ni till Gudvangen.

Tillgänglig:

Dagligen från 1 maj till 24 september.

Avgång:

Dagligen kl. 13.25 (= efter ankomst med RIB-båten).

Tidslängd:

4 timmar (cirka 3 timmar på vattnet inkluderat BBQ).

Barnrabatt:

EUR 125,- per barn upp till 15 år. Denna aktivitet är inte lämplig för barn under 12 år. Varje barn måste paddla tillsammans med en vuxen.

Inkluderat:

BBQ-lunch, utrustning (flytväst, vind-och vattentät jacka, spraykjol, vattentät väska för kamera och telefon).

Speciella villkor:

Normal kondition krävs för att delta, man måste vara simkunnig och nykter.

Vänligen notera:

Utflykten går endast att boka i samband med en av våra aktiva rundturer. Tiderna korresponderar med fjordsfarins ankomst och bussens avresa till Voss.  

Detta är en kombinationstur. Utflykten går endast att boka i samband med en av våra aktiva rundturer (cykling, fjordsafari).